top of page
ТЯ - 8 вдъхновяващи жени

 

"ТЯ" - среща с 8 вдъхновяващи жени

Те летят високо, живеят смислено, творят красиво, преодоляват смело, пътешестват мъдро, побеждават забележително. Те ще те вдъхновят, размислят, развълнуват, размечтаят, ще те събудят и окрилят. Те са Яна Титова, Мария Оряшкова, Кръстина Кокорска - Криста, Татяна Слепцова - Тита, Ирина Бакърджиева, Кристина Гълъбова, Силвия Дойчинова и Даниела Баклаян. Осем изключителни жени, с които можеш да се срещнеш в Пловдив на 9 март. В уютната атмосфера на Atlas House & Restaurant с тях ще разговаря лъчезарната водеща от БГ Радио Цветана Сапова.

Повече за нашите гости можете да научите ТУК.

9 март 2024
13:30 - 18:00 ч.
Atlas House & Restaurant

ул. “Княз Александър I” 41, Пловдив
Цена на билета 88 лв.

 

Билетът включва:
Окриляваща среща с 8 изключителни жени в приятна обстановка, възможност да зададете своите въпроси към тях, две кафе паузи, подарък от организаторите, професионални снимки от събитието (дигитални).

Билети в Галерия 28 (ул. "Железарска" 29) или за плащане по банков път, моля, пишете на cd@carpediemy.com и в рамките на ден ще получите отговор за наличието на свободни места и банковата информация.


За повече информация: 0888044414 и 0889518385

Събитието се организира от Галерия 28 и CARPEDIEMY в партньорство с Atlas House & Restaurant. Медиен партньор е БГ Радио. 

bottom of page