top of page

Работилница за щастие

Участници: Деца на възраст от 8 до 12 години

Време: От 22 до 26 юли 2024, 5 дни (целодневно, без нощуване)

Място: Почивна база на "КЦМ Груп" АД в местност Копривките, природен парк Родопи

Ментори: Радина Думанян и Деница Димитрова

“Работилница за щастие” е място, където ще създаваме най-ценните подаръци за себе си и другите. Заедно ще учим нещата, които не се преподават в училище, а са ни нужни всеки ден. В рамките на пет дни сред прохладните гори на Родопа планина децата ще се включат в ролеви игри и различни преживявания, които ще им вдъхнат увереност, ще им предоставят способи за справяне в трудни ситуации, ще ги научат да ценят своята индивидуалност и тази на другите, ще повишат емоционалната им и социална интелигентност, и ще посеят много други полезни семенца. Заедно ще влизаме в роли, ще измисляме истории, ще търсим съкровища и най-вече ще се забавляваме, докато неусетно придобиваме важни житейски умения. Първото лице не е грешка в изказа - обучението според нас е двупосочен процес.

Децата ще пътуват всеки ден с лицензиран транспорт от локация в центъра на Пловдив до местност Копривките, на 25 км. от Пловдив. Очакваме децата всеки ден между 8:00 и 8:30 часа на място в центъра на Пловдив, което ще обявим допълнително. Връщането в града е всяка вечер между 18:00 и 18:30 ч. Стремежът ни е да прекараме колкото може повече време навън сред природата, в прекрасния и огромен парк на почивната база на КЦМ, а когато времето не го позволява, ще се приютим в залата, която любезно ни предоставят нашите домакини.

 

Цената за участие в работилницата е 500 лв. Тя включва: Обучение с двама ментори, транспорт, ползване на конферентна зала, обяд в ресторанта на почивната база, застраховка, консумативи. За второ дете от семейство таксата е 450 лв.

Запишете своето дете на cd@carpediemy.com! При нужда от допълнителна информация, не се колебайте да ни потърсите на 0888044414

 

Ще се радваме да бъдем малка част от щастливото сбъдване на Вашето дете! 

Ментори

Радина Думанян

Радина Думанян - актриса, майка

Познавате Радина от многобройните й роли в Драматичен театър - Пловдив, от превъплъщенията й в сериалите “Откраднат живот” и “Лъжите в нас”, от телевизионни предавания и социалните мрежи. Вероятно знаете и малко от биографията й - родена е в Пловдив, завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кр. Сарафов”, носител на няколко театрални награди, любител сладкар, фитнес запалянко, майка на тригодишната комедиантка Рая. Радина е и един от най-сърцатите и слънчеви хора, които ще срещнете. Неизчерпаемата й енергия, неуморно търсещият й дух, креативната й натура, смисленото общуване с нея и положителната й нагласа към света са само част от причините да подарите на децата си няколко дни учене чрез преживяване с Радина. 

Деница Димитрова

Деница Димитрова - експерт по общуване, майка

Деница е позната с една-единствена роля в Драматичен театър - Пловдив - тази на заместник-директор (2006 - 2022 г.). Голямата й професионална любов е общуването, което е и бакалавърската й специалност от University of Southern Maine, САЩ. Тя е и магистър по “Управление на човешките ресурси”, и маркетолог, но най-същественото в биографията й е, че е щастлива майка на две момичета (14 и 10 год.) - нейната визитка пред света. Сред нещата, които я правят щастлива, са и добрата дума (в литературата и в ежедневието), театърът, танците, пеенето. Деница обича да организира празници, изненади, приключения. “Работилница за щастие” е плод на желанието й да върнем общуването в реалния свят, да развиваме умения за свързване с другите, да добреем и щастливеем.

bottom of page